Cafe Hygge

Cafe Hygge ligger med fantastisk utsikt over Øvrevoll galoppbane med sol fra morgen til kveld på vår uteservering. Finner du ikke solen ute, så er den inne i form av hyggelige ansatte og gjester. Vi har gratis parkering og trygge omgivelser. På menyen har vi ekte italiensk hjemmelaget pizza, bistroburger og deilige lunch-alternativer. Hver uke har vi ulike dagens retter. Gjerne en deilig hjemmelaget suppe med godt brød. Og vi har selvsagt tenkt på våre glutenfrie, vegetar og veganske venner.

Vårt mål er at du får en hyggelig opplevelse hos oss og at du går hjem med et smil.

Hver uke ønsker vi å tilby noe ekstra i tillegg til vår herlige meny og fantastiske beliggenhet. Dermed har vi nå Almennquiz hver fredag kl. 20:00 til 22:00 med mulighet for å vinne gavekort, fame og glory. Ta med deg gjengen og dann et lag på maks 6 personer. Erik Engen er vår eminente og meget drevne Quiz-master. Her kan det være lurt å booke bord i forkant. Kjøkkenet stenger 20:00 så kom gjerne før om du ønsker ekstra fredagskos.

Lørdager vil vi med jevne mellomrom arrangere konserter. Følg med for oppdateringer :)

Ulike eventer som fotball og hesteløp vil sendes på storskjerm. Kick-offs og lønningspils med shuffleboards og dart. Kanskje en omgang sjakk eller to? vi har brett og brikker, du er motstanderen.

Eller kanskje en søndag hvor det ikke skjer så mye, bare nyte deilig kaffe, nystekt hvetebakst,  god musikk i bakgrunnen og medbrakt bok eller lap-top? valget er ditt :)


 
Følg oss på Instagram: #cafehygge as Facebook: Cafehyggeas Øvrevoll

.

Vår filosofi: den optimale nabolagskafe med hygge i sentrum


Q U I Z

Hver fredag kjører vi i gang allmenn quiz. Vinnerlaget blir premiert med fame, glory og gavekort! heng deg på! Gavekort  til 2.plass med mer enn 5. lag

M U S I K K

følg med på vår hjemmeside eller sosiale media for oppdateringer. Vi vil med jevne mellomrom arrangere live musikk for enhver smak


KOSELIG STEMNING

Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle skal kjenne seg velkommen

— Selskapslokale —


Vi kan tilby et hyggelig og nyoppusset lokale med landlige og rolige omgivelser. Stilen er rustikk, men moderne.

Vi har mulighet til å leie ut lokalet for lukket arrangement lørdager og søndager fra kl. 17:00. Det er ikke tillatt å ta med egen drikke  - da Cafe Hygge er et serverings- og skjenkested.

Mandager og tirsdager holder vi lukket. Dette er ypperlige dager for eventuell møtevirksomhet, bursdagsfeiringer og andre arrangement hvor vi kan tilby lokalet kun for dere med bevertning etter eget ønske.

Leie av lokalet koster kr. 2000,-.

Vår selskapsmeny:

Buffet:

Saltbakte poteter, marinerte scampis, chili og hvitløksmarinerte kyllingspyd, salat, spanske kjøttboller,  focaccia og aioli, oliven, hjemmelaget italiensk pizza, vårruller av and, diverse frukt og sjokolademousse med friske bær      

329 NOK  per person/barn opptil 12 år halv pris

3-retters:

Toast skagen med dill, sitron og løyrom - ovnsbakt oksefilet med rødvinssaus og fløtepoteter. Sjokoladefondant med bringebær coulis og friske bær.

445 NOK per person


Hvitløk og chili- freste scampi på en lun salat

Kylling med kantarell saus, pannestekte
poteter med urter og dampede grønnsaker

Fondant med vaniljeis og bær

kr 349 per person


for våre veganske venner:

Rødbete carpaccio med
ruccola og valnøtter

Linsebiff med dampede
grønnsaker og pannestekte poteter med urter.

Sorbet med friske bær

kr 295 per person


Pizza og bobler:

Vårt utvalg av hjemmelaget italiensk steinovnsbakt pizza med 2 glass bobler

295 NOK per pers